ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ : ΕΞΕΛΙΞΗ Ή ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ;

 


Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης κ.Πιερρακάκης πρίν από λίγες ημέρες στην ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο κ.Μαγγηριάδη γίνεται ξεκάθαρο πλέον ότι η ψηφιακή εποχή είναι εδώ και ήρθε για να μείνει.


Πιερρακάκης στην ΕΡΤ: Οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας, με αυτόν τον  εκλογικό νόμο (video) - ertnews.gr

Από το 2019 όλος ο κρατικός μηχανισμός ψηφιοποιείται με στόχο την διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητά του ,δημιουργώντας ψηφιακές πλατφόρμες με τις οποίες ο πολίτης θα πρέπει να είναι εξοικειωμμένος με αυτές έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας που βιώνει εδώ και δεκαετίες με όλες τις κρατικές υπηρεσίες.

''Ο κρατικός μηχανισμός  σχεδιάστηκε με λάθος τρόπο''

Ο κ.Πιερρακάκης τόνισε ότι το κράτος σχεδιάστηκε με λάθος τρόπο και οι πολίτες είναι αυτοί που βίωνουν τις δυσλειτουργίες του χωρίς όμως να κάνει λόγο για το αν αυτό έγινε απο ανικανότητα ή απο δόλο από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Στην προκειμένη περίπτωση το κόμμα το οποίο υπηρετεί ο κ.Πιερρακάκης έχει διατελέσει ως κυβέρνηση τόσες φορές και είχε την ευκαιρία να διευκολύνει την καθημερινότητα του πολίτη ,αλλά αυτό δεν το είδαμε εώς τώρα. Αυτό σημαίνει οτι η ψηφιοποίηση του κράτους δεν είναι μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά μια γραμμή που έρχεται απο την Ευρώπη με το σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας όπου τα 27 κράτη μέλη χρηματοδοτούνται συνολικά με 750 δις ευρώ για πράσινη ανάπτυξη και την ψηφιακή εξέλιξη των χωρών.

Η χώρα μας θα λάβει 31δις ευρώ εκ των οποίων τα 18 δις είναι για ενίσχυση και τα 13δις για δανειοδοτήσεις.
Εκ των πραγμάτων αυτό το ποσό προορίζεται για την ψηφιοποίηση όλων των κρατικών υπηρεσιών και των ατομικών επιχειρήσεων και στην ουσία καλυτερεύει τις διαδικασίες που λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός.

Αυτό που κάποιος εύκολα μπορεί να συμπεράνει είναι ότι αυτό το μεγάλο έργο που διατελεί η κυβέρνηση είναι ότι το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών δεν πρόκειτε να αλλάξει
και ότι η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα είμαστε ένας φτωχοποιημένος λαός αλλά με άρτιες ψηφιακές δυνατότητες.

SOBCON Archives - Rettew Creative

Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο κ. υπουργός μίλησε για το 5g δίκτυο και την εγκατάσταση του στην χώρα μας η οποία έγινε γρηγορότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. ετοιμάζοντας το έδαφος για επενδύσεις απο μεγάλες εταιρείες όπως η amazon, η microsoft  η google χωρίς όμως να κατονομάζει τις εφαρμογές όλων αυτών των βιομηχανιών οι οποίες σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Βέβαια δεν έκανε λόγο ούτε για την πλειοψηφία των επιστημόνων και τις έρευνες που έχουν γίνει και που αποδεικνύουν ότι η ακτινοβολία του 5g δικτύου είναι άκρως καταστροφική για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ούτε και για τις ανησυχίες ολόκληρης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για τους τεράστιους κινδύνους που κρύβονται πίσω απο την τεχνητή νοημοσύνη.

Κλείνοντας , το συμπέρασμα που βγάλαμε απο την συγκεκριμένη συνέντευξη του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης ,είναι ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια παγκόσμια γραμμή που αφορά την ψηφιακή εποχή στήνοντας τις βάσεις όπου στο πολύ κοντινό μέλλον θα έρθει να πατήσει ο μετανθρωπισμός ,η εξέλιξη δηλαδή του ανθρώπου σε μετάνθρωπο, έναν ψηφιακό άνθρωπο χωρίς ελεύθερη βούληση και υπο τον πλήρη έλεγχο.

Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη απο καμία ενίσχυση και δεν έχει ανάγκη να ακολουθήσει καμία ξένη γραμμή.
Η ιερή μας χώρα φέρει έναν τεράστιο κληρονομικό πλούτο τον οποίο απέκρυψαν από τους Έλληνες ,καπηλεύτηκαν και επωφελήθηκαν έτσι ώστε να στήσουν έναν προδοτικό μηχανισμό όπου σε βάθος χρόνου αφομοίωσε τον ελληνικό πολιτισμό ,την γλώσσα και την παιδεία ,με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να χαρακτηρίζεται ως ψωροκώσταινα.
Αυτό όμως έρχεται να τελειώσει στις μέρες μας από την στιγμή που εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης ,ο αυτόχθων Έλληνας κυρίαρχος ιθαγενης όπου πήρε σάρκα και οστά με την μοναδική του νομική εκπροσώπηση την Ελλήνων Συνέλευσις με εκλεγμένο πρόεδρο κ.Αρτέμη Σώρρα ο οποίος αποκάλυψε όλα αυτά που με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να κρύψουν ,δηλαδη τον τεράστιο πλούτο των Ελλήνων και κυρίως την γνώση όπου μπορεί να σηκώσει τον ¨Ελληνα και πάλι όρθιο για να ξαναδώσει και πάλι τα φώτα του σε όλον τον πλανήτη και ταυτόχρονα να βάλει φυλακή όλα τα πυθήνεια όργανα που εκτελούν διαταγές που έρχονται απο σκιώδη παγκόσμια κέντρα εξουσίας και τέλος να βγάλει στο φώς αυτές τις σκιές και να καούν μπροστά στην αλήθεια.
Ο άνθρωπος δεν εξελίσεται αλλά ανελίσεται.
Και δεν έχει κανέναν λόγο να μπεί σε καμία ψηφιακή εποχή διότι πολύ απλά δεν το χει ανάγκη... ανάγκη το έχουν όλοι αυτοί που εργαζονται για την νέα τάξη πραγμάτων  που σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν πάνω στον άνθρωπο ...και αυτό ήρθε η ώρα να το σταματήσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι μέσα απο την Ελλήνων Συνέλευσις.


ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια