ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Όλοι ενώνονται στην τεράστια ένωση του κυρίαρχου έθνους


 
Στις 15 Μαίου 2022 ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμης Σώρρας αφού κάλεσε όλα τα μέλη του πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων αλλά και όλους τους ¨Ελληνες πολίτες ,ανήγγειλε μεταξύ άλλων την νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει η Ελλήνων Συνέλευσις με στόχο πάντα την απελευθέρωση της χώρα μας από όλα τα δεινά που περνάει  ειδικά τα τελευταία χρόνια και την εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας με την 5η εθνοσυνέλευση όπου οι νόμοι θα πηγάζουν μέσα  από Αξίες και Αρχές που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη φυσιολογία ,,με την πραγματική δημοκρατία να δεσπόζει και ένα κράτος δικαίου το οποίο θα εξυπηρετεί τον πολίτη με σκοπό την ευδαιμονία του.

 Στην συνάντηση αυτή ο κ. Αρτέμης Σώρρας χαρακτήρισε την νέα στρατηγική ως ''Η ένωση της ένωσης'' και είδαμε κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι δεν κατάλαβαν το τι εννοεί με αυτή την φράση να αρθρογραφούν με ειρωνία ,χλευασμό αλλά και με ψεύδη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ιστοσελίδα www.protothema.gr όπου είτε με δόλο ,είτε με ανικανότητα να αντιληφθεί όχι μόνο την συγκεκριμένη φράση αλλά και γενικά τον στόχο και τον σκοπό της Ελλήνων Συνέλευσις έριξε λάσπη για το γεγονός όπου έλαβε χώρα στο Λαγονήσι στις 15 Μαίου ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Απο την μια είναι λογικό για κάποιον να μην μπορεί να καταλάβει το τι σημαίνει αυτή η φράση ,από την στιγμή που δεν γνωρίζει όλο το ιστορικό του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις αλλά και γεγονότα που στοχευμένα τα ΜΜΕ έκρυψαν από τους πολίτες αφού αυτά έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με όλους αυτούς τους υπεύθυνους που διοικούν την χώρα μας οι οποίοι είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και στην ασυδωσία.

Για να γίνει λοιπόν κατανοητή η φράση ''Η ένωση της ένωσης'' θα πρέπει καταρχήν να πάμε λίγο πίσω στον χρόνο,στο 2012 , εκεί ακριβώς που ο Αρτέμης Σώρρας πρωτοεμφανίστηκε δημόσια και ενημέρωσε όλους τους ¨Ελληνες και όλα τα μέσα για την κατάθεση των 600 δις η οποία κίνηση αυτή σταμάτησε την στοχευμένη χρεοκοπία της Ελλάδος που όπως θυμόμαστε τα ΜΜΕ εκείνη την περίοδο προετοίμαζαν τους πολίτες γι 'αυτό το γεγονός, αποκάλυψε την συνθήκη του Bretton Woods με το Φ.Ε.Κ. 315/1945 που αποδεικνύεται ένας τεράστιος πλούτος μέσα από καταπιστευματικούς λογαριασμούς στην παγκόσμια τράπεζα και που εξ'ολοκλήρου ανήκει στους΄Ελληνες, αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο της τράπεζας της Ανατολής ,η οποία παραμένει ακόμα ενεργή ύστερη από την σφαγή της Σμύρνης το 1922 και την υφαρπαγή όλου αυτού του πλούτου από στελέχη της Εθνικής τραπέζης και έκανε ένα τεράστιο κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες αλλά και όλους τους φιλέλληνες που ζούν στην Ελλάδα να ενωθούν και να διεκδικήσουν όλα τα προαναφερθέντα.
Αυτό το κάλεσμα είχε σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν αρκετοί Έλληνες και να ιδρυθεί για πρώτη φορά στα χρονικά η μοναδική νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου έθνους των Ελλήνων , η Ελλήνων Συνέλευσις. Δύο λέξεις οι οποίες σηματοδοτούν την μεγάλη ΕΝΩΣΗ στην οποία οι πλέον ''κυρίαρχοι'' Έλληνες και νόμιμοι ιδιοκτήτες αυτού του ιερού τόπου θα συνελεύσουν για την εκπλήρωση του στόχου και του σκοπού.


Από το 2015 εώς το 2022 η Ελλήνων Συνέλευσις άνοιξε γραφεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σχεδόν άγγιξε τα 400 γραφεία σε όλους τους δήμους όπου Έλληνες πατριώτες αισθάνθηκαν το χρέος και την ευθύνη να ενημερώσουν μέχρι και τον τελευταίο συμπολίτη  τους γι' αυτή την τεράστια παλιγεννεσία για να ενεργοποιηθούν και να μετέχουν σε αυτήν και παράλληλα να εκπαιδεύτούν στο κομμάτι της διοίκησης ,μέσα από ένα δημοκρατικό καταστατικό και πρωτόκολλα λειτουργίας.
Μέσα σε αυτή την πρώτη επταετία συνέβη αυτό που το καθεστώς πάλευε για να μην συμβεί. Η ένωση των Ελλήνων μακρυά από κόμματα ,δόγματα και ότι άλλο τους δίχαζε.
Στις 15 Μαίου η συνάντηση στο Λαγονήσι σηματοδότησε την νέα στρατηγική όπου καλέστηκαν όλα τα γραφεία και όλα τα μέλη  να συμπτηχθούν σε νέα γραφεία ,1 ανα νομό τα οποία με ακόμη περισσότερη δυναμική ,με πλέον τεράστια εμπειρία ,οι Έλληνες θα διοικήσουν με απόλυτη ευθύνη και σοβαρότητα.
Είναι τεράστια η τιμή για κάθε Έλληνα να μετέχει σε αυτή την κίνηση δηλώνοντας με την παρουσία του ότι αυτή τη φορά , εμείς οι Έλληνες θα είμαστε οι πρωταγωνιστές στην μεγάλη ανατροπή ενός πολιτικού καθεστώτος που λυμαίνεται την ιερή μας χώρα για αιώνες.

Άρα λοιπόν , η ένωση στην ένωση και για να γίνει πιο κατανοητό ,δεν αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς για παράδειγμα ,που θα πρέπει να ενωθούν για μια δικαιότερη παιδεία;
δεν αφορά όλους τους υγειονομικούς για ένα δικαιότερο σύστημα υγείας ;
όλους τους γεωργούς ,τους στρατιωτικούς ,τους επιστήμονες και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα που αφορά τα θεμέλια μιας χώρας;

ΝΑΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ Η ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ

Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.

ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια