ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η 4η βιομηχανική επανάσταση και η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων

 


Ένας απο τους πρωταγωνιστές της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβάμπ. Επίσης συγγραφέας των 2 βιβλίων ''Η 4η βιομηχανική επανάσταση'' και '' Covid19 Η μεγάλη επανεκκίνηση''.
Σίγουρα οι περισσότεροι έχουν δεί τον συγκεκριμένο ''κύριο'' να προβάλλεται στις ειδήσεις των ελληνικών ΜΜΕ έχοντας την εντύπωση ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα που πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσται με σκοπό την καλυτέρευση του κόσμου ειδικά μέσα απο το ίδρυμα του Π.Ο.Φ.
Άσχετα όμως με τι τρόπο προβάλλεται η εικόνα του και το ίδρυμά του ας δούμε στην πράξη το τι πραγματικά πρεσβεύει σύμφωνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις του αλλά και σύμφωνα με το τι έχει γράψει στα βιβλία του .



Μια δήλωση του σε συνέντευξη αναφέρεται για την 4η βιομηχανική επανάσταση η οποία ''δεν θα αλλάξει αυτό που κάνουμε αλλά θα αλλάξει εμάς'' δίνοντας ως παράδειγμα την γενετική μετάλλαξη των ανθρώπων.
Όπως επίσης δημόσια έχει πεί ότι ... Μέχρι το 2030 δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι γι αυτό.
Τι πραγματικά εννοεί ;;;
Με τέτοιες δηλώσεις ο Κλάους Σβάμπ έχει χαρακτηριστεί πλέον ως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο και πάμε να δούμε γιατί...

Καταρχήν το βιβλίο του ''covid19 Η μεγάλη επανεκκίνηση'' εκδόθηκε στις 9 ιουλίου του 2020 ενώ επίσημα η πανδημία ανακοινώθηκε στα τέλη Γενάρη του 2020 και το ερώτημα είναι πως κατάφερε να το γράψει και να το εκδόσει τόσο γρήγορα;;;
Μήπως γνώριζε κάτι από πρίν ;;;

Μέσα απο τον ΠΟΦ βλέπουμε στοχευμένα να προωθείται ο φόβος για την κλιματική αλλαγή του πλανήτη όπου σε παγκόσμια συνέδρια συζητούν για λύσεις ως προς την αντιμετώπιση αυτής της απειλής. το γνωστό σενάριο δηλαδή ...Δημιουργούν το πρόβλημα για να φέρουν την λύση.Την δικιά τους λύση.
Επίσημα οι θέσεις του ΠΟΦ έχουν να κάνουν με ένα σύστημα παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας η οποία θα καθορίζει την πρόσβαση των ανθρώπων στα αγαθά και στις υπηρεσίες ,θα καταγράφει διαδικτυακά τις συμπεριφορές , τις αγορές ,ακόμα και τα βιομετρικά τους στοιχεία.
Κατα πόσο δημοκρατικό ακούγεται αυτό από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε το ποιός θα ελέγχει όλη αυτή την ψηφιοποίση των πάντων;;;
Για να δούμε τι γράφει σε ένα απόσπασμα απο το βιβλίο του...

Μια απο τις μεγαλύτερες διδαχές των τελευταίων 5 αιώνων στην Ευρώπη και την Αμερική είναι η εξής:
Οι σοβαρές κρίσεις ενδυναμώνουν την εξουσία του κράτους,έτσι γινόταν πάντα και δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι διαφορετικό με την περίπτωση πανδημία του Covid19.

Αν πάρουμε το γεγονός ότι ο Κλάους Σβάμπ δεν έχει εκλεγεί ποτέ και πουθενά και για κανέναν λόγο σε καμία θέση διοίκησης και αν επιτέλους αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές έννοιες των λέξεων ,θα δούμε ότι εξουσία σημαίνει εκτός της ουσίας και ουσία είναι το σύνολο των ανθρώπων,τότε σίγουρα κανένας Κλάους Σβάμπ η σαν τον Κλάους Σβάμπ δεν θα είχε λόγο ύπαρξης σε κάποια θέση διοίκησης.
Πάμε να δούμε και κάποιες δηλώσεις απο άλλους που συμπλέουν με τα σχέδια του ΠΟΦ που ίσως θα δούμε τελικά αν αυτό το ίδρυμα δρά για τον απόλυτο έλεγχο και κυριαρχία των ανθρώπων η απλά πρόκειται για θεωρίες συνομωσίας.


Γιουβάλ Νόα Χαράρι : Τα δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν την ανθρώπινη ελίτ να κάνει κάτι ακόμη πιο ριζοσπαστικό από το να δημιουργεί απλώς ψηφιακές δικτατορίες... Χακάροντας οργανισμούς ,η ελίτ θα αποκτήσει τη δύναμη να επανασχεδιάσει το μέλλον της ίδιας της ζωής ,διότι μόλις χακάρεις κάτι μπορείς επίσης να το σχεδιάσεις... σε τι αναφέρεται ο Χαράρι σύμβουλος του Κλάους Σβάμπ;;;
Στο παρελθόν πολλοί τύραννοι και κυβερνήσεις θέλησαν να το κάνουν αλλά κανείς δεν κατανοούσε αρκετά καλά την βιολογία και κανείς δεν είχε αρκετή υπολογιστική ισχύ και δεδομένα ,ώστε να χακάρει εκατομμύρια ανθρώπους. Ούτε η Γκεστάπο ούτε η KGB μπορούσαν να το κάνουν. Σύντομα όμως ,κάποιοι οργανισμοί και κυβερνήσεις θα μπορούν να χακάρουν συστηματικά όλους τους ανθρώπους. ..Και αν όντως καταφέρουμε να χακάρουμε και να σχεδιάσουμε την ζωή ,αυτό δεν θα είναι απλά η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας , θα είναι η μεγαλύτερη επανάσταση στην βιολογία απο την εμφάνιση της ζωής πριν 4 δισεκατομμύρια χρόνια.
...Εδώ και 4 δισεκατομμύρια χρόνια τίποτα ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει ,η επιστήμη αντικαθιστά την εξέλιξη μέσω φυσικής επιλογής με την εξέλιξη μέσω έξυπνου σχεδιασμού...Όχι τον έξυπνο σχεδιασμό κάποιου Θεού πάνω απο τα σύννεφα ...αλλά τον δικό μας έξυπνο σχεδιασμό και τον έξυπνο σχεδιασμό των δικών μας ''Clouds''. Το cloud της IBM,
το cloud της Microsoft. Αυτές είναι οι νέες κινητήριες δυνάμεις της εξέλιξης.

Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η ανθρωπότητα διοικείται απο μια κάστα υπανθρώπων οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουνε τον ρόλο του Θεού! Και μάλιστα ο συγκεκριμένος Ισραηλινός επιστήμονας θεωρεί ότι αυτό πλέον αυτό μπορεί να γίνει .
Και συνεχίζει...

...Σήμερα έχουμε την τεχνολογία να χακάρουμε τους ανθρώπους σε μαζική κλίμακα .
Σε αυτή την εποχή κρίσης πρέπει να ακολουθείς την επιστήμη ...Συχνά λέγεται ότι είναι κρίμα να αφήνεις μια κρίση να πάει χαμένη.
Παρακολούθηση : Σε 100 χρόνια οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κοιτάξουν προς τα πίσω και να προσδιορίζουν την επιδημία του Covid ως το ορόσημο από το οποίο ξεκίνησε ένα νέο καθεστώς επιτήρησης κάτω απο το δέρμα.

Βλέπουμε ότι πλέον έχουμε να κάνουμε με επίσημες ομολογίες και όχι με θεωρίες συνομωσίας.
Πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να γίνει;;;

Ο ΠΟΦ έχει ένα πρόγραμμα που αφορά την εκπαίδευση ''νέων ηγετών'' που στην ουσία είναι μια 5ετής πλύση εγκεφάλου με τις δήθεν Αρχές τους για να δημιουργήσει τους μελλοντικούς παγκόσμιους ηγέτες οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να λογοδοτούν στους πολίτες αλλά όμως θα λογοδοτούν στα αφεντικά του ΠΟΦ.

Σε συνέντευξη του ο Σβάμπ ανέφερε για αυτήν την νέα γενιά ηγετών δίνοντας παραδείγματα πολιτικών και όχι μόνο ,οι οποίοι αποφοίτησαν απο αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης όπως ...Τζαστιν Τριντώ πρωθυπουργός του Καναδά , ο Μακρον της Γαλλίας , ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του facebook.
Χορηγοί και συνέταιροι του πργράμματος είναι το ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η Google. Τώρα ίσως αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε την λογοκρισία που ασκεί η Google και το Facebook σε πληροφορίες οι οποίες εκθέτουν τα αφηγήματα του ΠΟΦ .


Ο Κλαους Σβάμπ και η προτομή του σφαγέα Λένιν

Ας θυμηθούμε τα λόγια του Αμερικανού πρέσβη κ.Τσούνη όπου σε πρόσφατη συνέντευξή του στον συστημικό δημοσιογράφο κ.Χατζηνικολάου τόνισε ότι εταιρείες όπως η Google,Microsoft,Amazon ήδη έχουν επενδύσει στην χώρα μας με δισεκατομμύρια δολλάρια για να εδραιώσουν όλες αυτές τις ψηφιακές πρακτικές εφαρμογές και κυρίως την τεχνητή νοημοσύνη στην χώρα μας.


Ένας ακόμα θεσμός και συνεργάτης του ΠΟΦ είναι και η Black rock μια εταιρεία επενδύσεων που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολλάρια και ασκεί μεγάλη πολιτική και οικονομική επιρροή παγκοσμίως ακόμα και σε κυβερνήσεις.
Ποια όμως η συσχέτιση με τον ΠΟΦ;;; Και πως ασκεί επιρροή σε κυβερνήσεις;;;
Θα δούμε ότι κυρίως δρούν εκ των έσω...
Αρχικά  να δούμε ότι ο Διευθύνων σύμβουλος της Black rock Larry Fink ,είναι και μέλος του συμβουλίου του ΠΟΦ.
Παράλληλα βλέπουμε και τον Joe Biden ο οποίος όταν ανέλαβε την προεδρία ,ανάμεσα στα πρώτα άτομα που διόρισε ,ήταν ο Brian Deese ως διευθυντή Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου ο οποίος ήρθε απο την Black rock στην οποία ήταν επικεφαλής των παγκόσμιων βιώσιμων επενδύσεων...
Άρα τελικά ποιος είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις για τους πολίτες;

Ακόμα και η Καμάλα Χάρις έχει διορίσει τον Mike Pyle ως οικονομικό σύμβουλο ο οποίος και αυτός προήλθε απο την Black rock που διατελούσε επικεφαλής των παγκοσμίων οικονομικών στρατηγικών.Άρα με πλάτη την Black rock ο Κλαους Σβάμπ μας προετοιμάζει για το ενδεχόμενο να μην ανήκει στους ανθρώπους καμία ιδιοκτησία.

Όπως παλαιότερα έτσι και στις μέρες μας οι άνθρωποι σιωπούν μπροστά στις απειλές που εκτοξεύουν όλοι αυτοί οι δήθεν παγκόσμιοι ηγέτες για να εκτελέσουν τα απόκοσμα σχέδια τους. Απειλές όπως οι πανδημίες ,η κλιματική αλλαγή , η ενεργειακή κρίση κ.α. όπου με αυτά ως πρόφαση ασκούν την κυριαρχία τους πάνω στους ανθρώπους.

Τελικά ο Κλαους Σβαμπ είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο ;;;
Την τελική απάντηση θα την πάρουμε απο τον σύμβουλο του τον Yuval Noah Charari ο οποίος απροκάλυπτα μας δήλωσε...
Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν ...Ξέρετε όλη αυτή η άποψη ότι οι άνθρωποι έχουν αυτήν την ...ψυχή ,,,η πνεύμα ...και ότι έχουν ελεύθερη βούληση αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα του ,οπότε όλα αυτά που επιλέγει , είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μαρκετ ...όλα αυτά τελειώνουν.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Αν οι άνθρωποι υποκείψουν στον φόβο και στις απειλές όλων αυτών των μισανθρώπων και δεν υπερασπιστούν τα δίκαια και τις ελευθερίες τους ,τότε ναι ...η ελεύθερη βούληση τελειώνει...

Όμως η Ελλήνων Συνέλευσις δεν μπορεί να το επιτρέψει αυτό και γι αυτό καλεί όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικής η δογματικής ιδεολογίας να ενωθούν και να συστρατευτούν στην μοναδική νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου Έθνους.
Μόνο έτσι θα εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή ο πραγματικός ιδιοκτήτης για να ζητήσει τα δικά του. Και αυτό θα μπορούσε να ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για τον κάθε Έλληνα ...να εμφανιστεί ''νομικά'' ως αυτόχθων κυρίαρχος ιθαγενής και να απαιτήσει μόνο τα δικά του και τα δίκαια του ...
Και να δούμε τελικά τι θα απομείνει στον κλέφτη...



Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.



ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια