ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ

 


 Όταν ο εχθρός σε σκοτώνει απο μέσα ,το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αποσπάνε την προσοχή έτσι ώστε ποτέ να μην το αντιληφθούμε. Ως αρουραίοι που κινούνται την νύχτα και πάντα στις σκιές μας ροκανίζουν τα θεμέλια της κοινωνίας χτυπώντας σε νευραλγικούς άξονες όπως την Ελεφθερία .
Πως γίνεται να είμαστε ελέφθεροι  όταν βλέπουμε τους ανθρώπους να αφιερώνουν όλο τους τον χρόνο και την ενέργεια να κατακτήσουν το χρήμα το οποίο εκτός απο χαρτί είναι και ένα σωρο άλλα πράγματα όπως η δύναμη και η εξουσία στο ατομικό του επίπεδο του καθ'ενός γιατί έτσι μας το επιβάλλανε από την στιγμή που γεννήθηκαμε.
Εκεί όμως σταματάει η Ελεφθερία και ξεκινά μια υποσυνείδητη σκλαβιά. Ο άνθρωπος σταμάτησε να δημιουργεί για το συλλογικό συμφέρον μέσα στην κοινωνία του και αγωνίζεται να εξασφαλίσει τα ατομικά του συμφέροντα ,είτε τις ανάγκες επιβίωσης του ,είτε να χορτάσει από δύναμη και εξουσία αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό του.

Όμως τι θα μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος για να τα αποκτήσει; Μέχρι σε ποιο σημείο θα έφτανε;

Ο καθένας μας θα μπορούσε να σκεφτεί διάφορες περιπτώσεις σύμφωνα με όλα αυτά που έχουμε δεί και ακούσει είτε στον προσωπικό μας κύκλο βίου και εμπειριών ,είτε από τα ΜΜΕ και τα σόσιαλ μίντια.
Σίγουρα όλοι έχουμε δεί εμπόρους ναρκωτικών να κερδοσκοπούν σκορπώντας τον θάνατο.
Εμπόριο οργάνων,λευκής σαρκός,τροφίμων και ποτών αλλοιωμένων και δηλητηριασμένων που προκαλούν καρκίνο και σκουληκιασμένων συστατικών.
Παράνομες διαπλεκόμενες κυβερνήσεις ,ληστρικές τραπεζικές συμμορίες,κυκλώματα παράνομων ενεργειών και απάτης,εκβιαστικών αισχροκερδιών απο φορείς που έχουν να κάνουν με τα άνθρώπινα και κοινωνικά υλικά αγαθά όπως το νερό και την ενέργεια.
Και όλα αυτά υπο την ανοχή των διοικήσεων.

Στον βωμό του χρήματος και του κέρδους λοιπόν ποιός θυσιάζεται;;;
Σίγουρα ο κάθε ένας απο εμάς θα μπορούσε να εμπολουτίσει την λίστα με όλες αυτές τις απάνθρωπες δραστηριότητες οι οποίες δυστυχώς(όπου τύχη δεν υπάρχει παρά μόνο επιλογές)  έρχονται και κάθονται πάνω στις πλάτες των ανθρώπων και πλέον ο άνθρωπος ζεί και βίωνει ως θύμα μέσα στην κοινωνία του.

Άνθρωποι τίμιοι στους οποίους έχει απομείνει μια τελευταία δόση ανθρωπιάς ,που δεν θα κλέψουν ,δεν θα πούν ψέματα ,δεν θα πατήσουν πάνω σε πτώματα ,δεν θα δολοφονήσουν, δεν θα προδώσουν την ψυχή τους για όλες τις ψεύτικες ανάγκες που με δόλια μέσα και πλύση εγκεφάλου επιβάλλουν στην νόηση τους από τα υποχείρια μέσα όλου αυτού του συστήματος καθεστώτος.
Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για τα προς το ζήν τους ,να θρέψουν την οικογένεια τους και όλα αυτά σε ένα ψεύτικο ,εχθρικό ,σάπιο και σαθρό περιβάλλον δομημένο από όλους αυτους που πρόδωσαν την ψυχή τους για εξουσία και δύναμη, με έναν άσχημο και ύπουλο ανταγωνισμό και γι αυτό βλέπουμε έναν τεράστιο πόλεμο μεταξύ τους με μοναδικό θύμα πάντα τον άνθρωπο.Ο άνθρωπος είναι αυτός που επωμίζεται όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα ,εγκλωβισμένος σε όλο αυτό το χάος που υπάρχει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Έτσι κινείται ο πλανήτης μας σήμερα και γι'αυτό επειδή ο ίδιος ο άνθρωπος το επιτρέπει.



Μέσα σε ένα τέτοιο εχθρικό περιβάλλον που η ζωή του ανθρώπου πλέον δεν έχει καμία αξία και καμία σημασία μπροστά στα μεγάλα συμφέροντα ,φτάσαμε στο σημείο να βιώνουμε ανά καιρούς πολλές εθνικές τραγωδίες και να θρηνούμε νεκρούς.
Τραγωδίες οι οποίες εξελίχθηκαν στην χώρα μας και ταρακούνησαν τα νερά και είδαμε πολίτες να αντιδρούν κατά των εκάστοτε κυβερνήσεων ως τους τελικούς ιθύνοντες και είδαμε παράλληλα το πως η κάθε κυβέρνηση με τα μέσα της διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται τέτοιες περιπτώσεις.
Σε τέτοιες καταστάσεις είδαμε και βλέπουμε τους κρατικούς χειρισμούς να ενισχύουν αρχικά τις δόσεις του διχασμού της κοινωνίας ώστε ποτέ να μην ενώνονται οι φωνές που φωνάζουν για δικαιοσύνη αναζητώντας την αλήθεια και την απόδοση των ευθυνών στα δεινά που προκλήθηκαν .



Και για να μην ξεχνάμε ...
Τις φονικές πλημμύρες εξαιτίας πολεοδομικών σκανδάλων που δεκάδες συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους.
Πυρκαγιές με αξιωματικούς πυροσβέστες να εκτελούν διαταγές ανωτέρων για να μην σηκώνουν τα εναέρια μέσα για την κατάσβεση και ανικανότητα εντοπισμού των στοχευμένων εμπρηστικών ενεργειών.
Δυστυχήματα τεράστιας έκτασης στις μεταφορές λόγω αδιαφορίας της διοίκησης.
Και πλέον ο πολίτης όταν θα διαδηλώσει για όλα αυτά ,η μάλλον θα προσπαθήσει να το κάνει, θα βρεθεί ανάμεσα στις ομάδες ασφαλείας της κυβέρνησης και στις παρακρατικές οργανώσεις αντιεξουσιαστών οι οποίοι υποτίθεται είναι κατά της εξουσίας αλλά σε μια μασονική στοά δεν έχουν επιτεθεί για παράδειγμα, που οι στοές είναι αυτές που ελέγχουν τις κυβερνήσεις και κινούν τα νήματα με τις κρυφές τους ιεραρχίες κι εκεί ακριβώς αντιλαμβάνεσαι την υποκρισία τους.



Και σε εκείνη την χωροχρονική στιγμή ο πολίτης θα είναι αυτός που θα φάει τα δακρυγόνα ,ενδεχομένως και καμιά πέτρα στο κεφάλι βιώνοντας το στημένο παιχνίδι τους το οποίο παίζεται με σκοπό να μας στείλει σπίτια μας για να ενημερωθούμε και εξημερωθούμε εν τέλει από τα κανάλια τους ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ,η οποία δικαιοσύνη είναι διορισμένοι απο αυτούς .



Αλλά όμως ο χρόνος περνάει και ήδη μέσα σε αυτόν ξεχνιόμαστε αφού η δύναμη της τηλεόρασης είναι τέτοια όπου αυτός που την διαχειρίζεται μπορεί εύκολα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με νέο πρόγραμμα πληροφοριών η και νέων σκανδάλων για να ξεχάσουμε το προηγούμενο.

Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας τους(όπου τύχη όπως είπαμε δεν υπάρχει) που κρατά τους Έλληνες διχασμένους και ανήμπορους ώστε ποτέ να μην ενωθούν και να ξηλώσουν αυτό το σαθρό και δόλιο καθεστώς . Διότι η ένωση είναι το κλειδί και το γνωρίζουν πολύ καλά και είναι το μόνο που τρέμουν.



9 μέρες πέρασαν απο την μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη και οι μνήμες των θυμάτων που άδικα έχασαν την ζωή τους βρίσκονται στις σκέψεις μας και στην καρδιά μας ως ανοιχτή πληγή. Όπως με την τραγωδία στο στο Μάτι με τους πάνω από 100 νεκρούς έτσι και τώρα νοιώσαμε έντονα στο πετσί μας την προδοσία και την κοροϊδία της κυβέρνησης. Αυτές τις μέρες βλέπουμε μια έντονη κινητικότητα και από πολίτες αλλά και από δημοσιογράφους να τα βάζουν όχι μόνο με τον τωρινό κρατικό μηχανισμό αλλά και τους προηγούμενους στοχεύοντας όλα τα κόμματα ως τους υπεύθυνους όλων αυτών των δεινών.

Πλέον η οργή του κόσμου είναι μεγάλη βλέποντας την γύμνια και την ασχήμια του πολιτικού μας συστήματος. Πλέον οι πολίτες στην πλειοψηφία τους μιλούν και ακούνε για το πρόβλημα ...
αλλά όμως ,μίλησε κανείς για την λύση;;; Για την οριστική λύση;;;
Ή νομίζουμε ότι με τις εκλογές που θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το βρώμικο πολιτικό τους σύστημα;;;

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αντιληφθούν ότι οι εκλογές είναι ένας δικός τους μηχανισμός νοθείας και μαγειρέματος των αποτελεσμάτων και πάντα στο τέλος εκλεγμένος θα είναι κάποιος ίδιος με τους προηγούμενους αλλά με διαφορετικό ανθελληνικό πρόσωπο.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι εθνικές εκλογές είναι σαν ένας αγώνας εκτός έδρας και με στημένη διαιτησία που θα πρέπει οι Έλληνες να αντιμετωπίσουν.
Από τη μια οι Έλληνες που στη πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν τα κυριαρχικά τους δίκαια και δικαιώματα απέναντι σε ένα κράτος το οποίο αντί να υπάρχει για να εκτελεί τις αποφάσεις των πολιτών έτσι όπως αρμόζει στη πραγματική δημοκρατία ,ενεργεί αυτουσίως εκτελώντας τις δικές τους αποφάσεις εξυπηρετώντας πάντα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα.
Και γι αυτό κάνουν ότι είναι δυνατό για να μην χάσουν τα ηνία της χώρας.

Άρα οι επιλογές μας είναι ,είτε να ψηφίσουμε τον δήμιο μας ,ψηφίζοντας τα κόμματα της βουλής μικρά η μεγάλα ,είτε ψηφίζοντας κάποιες πατριωτικές κινήσεις οι οποίες αρέσει δεν αρέσει δεν μπορούν να κόψουν από την ρίζα όλο το άδικο που υπάρχει στην χώρα μας εδώ και αιώνες και κυρίως να ανοικοδομήσουν το έθνος από την αρχή φροντίζοντας για όλες τις δικλείδες ασφαλείας ώστε το νέο που θα στηθεί να μην μολυνθεί ποτέ.

¨Αραγε τι μας απέμεινε;;;  ..
Φυσικά η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
Η συστράτευση του έθνους.
Ο πολιτικός φορέας της Ελλήνων Συνέλευσις βεβαίως θα λάβει μέρος στις εκλογές αλλά
θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους καταρχήν ότι ...

Η Δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Έχει το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ σε πραγματική βάση στον Πολίτη.

Η εξουσία σημαίνει εκτός της ουσίας και είναι απλά ο εκτελεστικός μηχανισμός που ορίζεται απο την ουσία (που είναι όλοι οι πολίτες) που θα εκτελέσει τις αποφάσεις που η ουσία συναποφάσισε. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.
Πως γίνεται σήμερα η εξουσία να βρίσκεται πάνω από την ουσία ;;;

Άρα η δημοκρατία είναι η δημόσια διοίκηση με βάση τον ίδιο τον πολίτη που αυτός θα ασκήσει την πολιτική μέσα από τον δήμο στον οποίο ανήκει.
Δημοκρατία σημαίνει το κραττείν του δήμου.
Και όχι κόμματα αποκόμματα που μετέτρεψαν την πολιτική σε ένα βρώμικο επάγγελμα και μόλυναν την πραγματική έννοια της με αποτέλεσμα ο πολίτης να απέχει απο αυτήν.
Ο πολίτης ασκεί πολιτική για να παράξει τον πολιτισμό.
Και οι Έλληνες θα πρέπει να θυμηθούν το είδος του πολιτισμού που δίδαξαν οι τεράστιοι πρόγόνοι μας που ακόμα και σήμερα όλος ο πλανήτης μιλά γι αυτόν και έρχεται η ώρα που ως καθήκον και με απόλυτη ευθύνη και σοβαρότητα θα πρέπει να τον ξαναδιδάξουμε σε όλον τον πλανήτη.
Άρα η Ελλήνων Συνέλευσις που θα πάρει μέρος στις εκλογές δεν θέλει μόνο την ψήφο σου. Θέλει να κατανοήσεις το τεράστιο εγχείρημά της ,τον ιερό στόχο και σκοπό της και να πολεμήσεις μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες αδελφούς σου για την Αλήθεια και το Δίκαιο έτσι ώστε να τα εγκαθιδρύσουμε στην πολιτεία μας.
Με την ένωση των Ελλήνων δεν χρειάζονται εκλογές. Πάμε κατευθείαν για την 5η εθνοσυνέλευση και αυτό δείχνει την ανωτερότητα του έθνους μπροστά στις εκλογές της κάλπικης κάλπης μιας παρακμιακής υπερχρεωμένης ιδιωτικής εταιρείας που λέγεται Ελληνική δημοκρατία Α.Ε.

Η Ελλήνων Συνέλευσις με τα νέα της γραφεία πραγματικά στολίδια που εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο την γνήσια Ελληνικότητα, ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον πολίτη και γενικά τον άνθρωπο ως δημιούργημα ,επαναφέροντας τις Αξίες που του στέρησαν για αιώνες οι μισάνθρωπες διοικήσεις και τα ιερατεία που πάντα ήταν ένα και το αυτό  ,έτσι ώστε ο πολίτης άνθρωπος να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής στην ίδια του τη ζωή.
Το κυρίαρχο έθνος πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά και εκπροσωπείται νομικά μόνο από την Ελλήνων Συνέλευσις η οποία δεν ήρθε για να κλαδέψει το αρρωστημένο δέντρο αλλά να το κόψει από την ρίζα για να φυτέψει το νέο , το υγιές που τους καρπούς αυτού του δέντρου θα τους απολαμβάνουν όλοι και όλα και κάθε νέα γενιά θα το παραδίδει στην επόμενη δικαιότερο.
Μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  που θα πηγάζουν από το ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των 12 Αξιών 18 Αρχών και 3 πολιτειακών νόμων που είναι η ίδια η φυσιολογία του ανθρώπου και που κανένας νόμος που θα απορρέει από εκεί δεν θα μπορεί να βλάψει τον άνθρωπο.

Ναι είναι η ώρα της επανάστασης ,ναι είναι η ώρα του ξεσηκωμού!
Ήδη αυτή η ώρα έχει αργήσει και γι αυτό έχουμε απώλειες τις ζωές των συνανθρώπων μας.
Αυτή η επανάσταση είναι δική μας ,αυτές οι στιγμές είναι δικές μας και αυτή την μοναδική φορά όλα θα γίνουν με νόηση. Όχι άλλο άδικο αίμα από την στιγμή που μπορούμε να ξηλώσουμε από την ρίζα με νομικά πλαίσια ότι ανθελληνικά παράσιτα έχουν κάτσει στην χώρα μας .
Με την πένα δηλαδή.

Αρτέμης Σώρρας ο μηχανισμός .

Ήρθε και μας έδειξε πρώτα έναν τεράστιο πλούτο και μας απέδειξε ότι ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Για να δούμε όλοι το πόσο κλέφτες και ψεύτες είναι όλα το κόμματα που ήταν και είναι στην παράνομη βουλή τους οι οποίοι τον καπηλεύονται χωρίζοντας την κοινωνία σε φτωχούς και πλούσιους.
Εγγυήθηκε τεράστια ποσά από την παγκόσμια τράπεζα
Τα οποία ως χρηματο-οικονομικά όπλα μπορούμε να τα κάνουμε χρήση σε μια εξαθλιωμένη παγκόσμια οικονομία γονατισμένη σε ένα χρέος φούσκα όπου από θέση ισχύος θα γίνει έλεγχος σε ότι κοινοπραξία έχει η χώρα μας παγκοσμίως.
Ύστερα μας έφερε μια τεράστια γνώση
Για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε ,ποιος είναι ο προορισμός μας και σε ποιο σχέδιο εντάσσεται ο άνθρωπος για την ανέλιξή του καθώς και την τέλεια στρατηγική η οποία θα απελεφθερώσει τους Έλληνες μέσα από τις πλατφόρμες διοίκησης της Ελλήνων Συνέλευσις.

Η δικαίωση των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας είναι να πολεμήσουμε ώστε να διασφαλίσουμε τέτοιες τραγωδίες να μην ξανα συμβούν.
Αν δεν πολεμήσουμε τώρα για την ιερή μας χώρα για το μέλλον των παιδιών μας ,για την Αλήθεια και το Δίκαιο ,τότε πότε θα το κάνουμε και για ποιον...;;;
Και αν όχι εμείς τότε ποιός...;;;
Αν ο καθ' ένας μας ατομικά πεί ΝΑΙ εγώ θα το κάνω ...τότε συλλογικά έχουμε νικήσει.
Ισχύς εν τη ενώσει !

Ελλήνων Συνέλευσις,το σημείο αναφοράς όλων των Ελλήνων και φιλελλήνων.
Χωρίς κόμματα δόγματα και χρώματα και ότι άλλο διχάζει τους ανθρώπους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ

Σύνταξη άρθρου
Φ.Κ.




ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια