ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καλώς ήλθατε στην ψηφιακή εποχή κ.Ανδρουλάκη


Με αφορμή το σκάνδαλο παρακολούθησης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ κ.Ανδρουλάκη,βλέπουμε ότι πλέον στην ψηφιακή εποχή που ήδη μπήκαμε η παρακολούθηση του καθενός είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση μέσα από ηλεκτρονικά μέσα και εφαρμογές.
Ας δούμε πρώτα τι είδους εφαρμογές είναι αυτές καθώς και το ποιοι μπορούν να τις χρησιμοποιούν.

PREDATOR
ΠΡΟΙΟΝ STARTUP ΤΗΣ CYTROX
ΕΔΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ

Με ανασκόπηση των εγγράφων εταιρικού μητρώου δείχνει οτι η CYTROX  ιδρύθηκε το 2017 απο 5 Ισραηλινούς και 1 Ούγγρο με εταιρική παρουσία στο Ισραήλ και την Ουγγαρία.
Το 2020 η ιδιοκτησία πέρασε στην CYTROX HOLDINGS με έδρα την Ουγγαρία .
Αναφέρεται ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής είναι ένας εβδομηντάχρονος Ισραηλινός επιχειρηματίας και βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας Maid Samir. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ουγγαρία και στο Ισραήλ.Στην Ουγγαρία σχεδιάζεται το λογισμικό και στο Ισραήλ έχουν την διαχείριση των πωλήσεων.

Τι είδους λογισμικό
είναι το  PREDATOR το οποίο κατασκευάζουν στην Ουγγαρία και ποιες οι δρατηριότητες της εταιρίας στο Ισραήλ;

Το PREDATOR είναι ενα startup λογισμικό και έχει την δυνατότητα να συλλέξει πληροφορίες απο συσκευές καθώς και από υπηρεσίες cloud  . Στην ουσία είναι ένα κατασκοπευτικό λογισμικό το οποίο τρυπώνει σε κάθε συσκευή απλά με ένα κλικ σε έναν σύνδεσμο παγίδα απο τον χρήστη θύμα και έτσι το λογισμικό φορτώνεται στην συσκευή του θύματος και μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει η συσκευή. Μηνύματα ,επαφές ,email , κωδικούς ,screenshots, εκκινηση κάμερας και μικροφώνου ,είσοδο στις διαδικτυακές υπηρεσίες της cloud πλέον μπορούν να περάσουν στα χέρια του κατασκόπου.
Απο την άλλη μεριά η εταιρία της
Cytrox στο Ισραήλ ,προωθεί το λογισμικό και παρέχει υπηρεσίες σε εταιρίες και κυβερνήσεις.
Ο Σαμίρ μαζί με ένα άλλο ιδρυτικό μέλος της εταιρίας είναι μέτοχοι της ALLIABA όπου τα προιόντα της κυκλοφορούν με την επωνυμία της INTELEXA.
Το predator της Cytrox συναγωνίζεται το Pegasus της NSO GROUP, άλλο ένα κατασκοπευτικό λογισμικό κι αυτό ισραηλινής ιδιοκτησίας όπου είχαμε το σκάνδαλο με την παρακολούθηση δημοσιογράφων και πολιτικών ,καθως και άλλων θεσμών και προσώπων.

Οι εταιρίες αυτές βασίζονται στην νομιμότητα ;
Η απάντηση είναι ναι. Η εταιρία είναι νόμιμη και με πρόφαση την ασφάλεια το λογισμικό κατασκευάζεται κι αυτό νόμιμα αφού είναι μια υπηρεσία η οποία ελέγχει τον κυβερνοχώρο υποτίθεται για κακοποιά στοιχεία. Όμως ...η χρήση του είναι παράνομη.

Στην χώρα μας και με τη περίπτωση του κ.Ανδρουλάκη είδαμε την κυβέρνηση να απαντά ότι και πολιτικοί της Ν.Δ. έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης με πρόσφατη περίπτωση της κ.Σπυράκη και ότι από την πλευρά της κυβέρνησης δεν εχει γίνει χρήση αυτού του λογισμικού..


Άρα ποιος έκανε χρήση το λογισμικό άν όχι η κυβέρνηση;

 Ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις κ.Αρτέμης Σώρρας δημόσια έδωσε μια σοκαριστική πληροφορία σε συνέντευξή του στον Γιώργο Αρίστογλου που αφορούσε θέματα της Χρυσής αυγής.Τότε είπε χαρακτηριστικά :
Εγώ από ότι γνωρίζω δεν έχω ΕΥΠ. Την ΕΥΠ την διοικεί η ΜΟΣΑΝΤ. Νομίζω δηλαδή και από πληροφορίες που έχω. Και από ότι άκουσα βγήκε και ένας βουλευτής επίσημα, έχω και τα αρχεία του, και είπε τι δουλειά έχει η ΜΟΣΑΝΤ να έχει όλα μας τα μηχανήματα και να είναι και μες τα πόδια μας. Άρα εμείς δεν έχουμε ΕΥΠ, έχουμε ΜΟΣΑΝΤ;

Εάν κι εφόσον το λογισμικό αγοράστηκε από την Ελλάδα αλλά δεν έγινε χρήση απο την κυβέρνηση τότε σαφέστατα μπαίνουμε στα μονοπάτια των μυστικών υπηρεσιών και σε απόρρητες διαδικασίες .
Αν μέσα απο την ΕΥΠ γίνονται χρήση λογισμικά κατασκοπείας απο Ισραηλινές εταιρίες και απο την στιγμή που ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης κ.Πιερρακάκης σε συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά οτι ο παγκόσμιος ηγέτης της κυβερνοασφάλειας είναι το Ισραήλ τότε με πρόφαση την ασφάλεια το Ισραήλ προφανώς θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και σίγουρα η Μοσάντ είναι αυτή που εποπτεύει και διαχειρίζεται τέτοιου είδους ενέργειες.




Αρα να μην περιμένουμε φώς στην υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη διότι το θέμα αγγίζει απόρρητες διαδικασίες της Μοσάντ και σίγουρα το συγκεκριμένο σκάνδαλο με τον καιρό θα ξεχαστεί όπως έχουν ξεχαστεί και άλλες υποθέσεις που θίγουν αυτές τις σκιές.
Μην ξεχνάμε το γεγονός οτι το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο έχει ελεγκτικες επιτροπές μέσα στα μισά υπουργεία της κάθε κυβέρνησης που εκλέγεται στην χώρα μας καθώς και τα άλλα μισά η ΑΑΔΕ την αρχή φάντασμα η οποία δεν έχει καν νομική προσωπικότητα.
Ηδη γνωρίζουμε ότι πράκτορες της Μοσάντ βρίσκονται μέσα στην ελληνική αστυνομία και δρούν διευθύνοντας τις παρακρατικές οργανώσεις όπως για παράδειγμα την ανθελληνική εγκληματική οργάνωση των Αντίφα κ.α.

Κλείνοντας, θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι η Ελλάδα διοικείται απο αλλογενή στοιχεία ,όλα τα κόμματα απλά εκτελούν διαταγές ,η παρανομία της βουλής ζεί και βασιλεύει και κανείς από όλους αυτούς δεν μιλάει. Ολοι οι πολιτκοί που πέρασαν μέσα απο το κομμάτι της διοίκησης ακολουθούν πιστά διαταγές απο σκοτεινά κέντρα εξουσίας με στόχο την παγκοσμιοποίηση ,την Ν.Τ.Π. και την μετάλλαξη του ανθρώπου στον μετάνθρωπο με ότι αυτό συνεπάγεται και σαφώς δεν έχει καμία σημασία για το ποιός έκανε χρήση το κατασκοπευτικό λογισμικό αφού βλέπουμε ότι ΜΟΣΑΝΤ,ΕΥΠ και Ελληνική κυβέρνηση είναι το ίδιο και το αυτό.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και επικίνδυνους καιρούς και βλέπουμε τεράστιους κινδύνους να έρχονται πρός τους Ελληνες. Η λύση πάντα ήταν η ένωση και στις μέρες μας αυτή η ένωση είναι πλέον επιτακτική ανάγκη μόνο μέσα απο την Ελλήνων Συνέλευσις.
Διότι στην πράξη ,οι Ελληνες ενώνονται μέσα απο αυτόν τον τεράστιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό απανταχού της γαίας ,και στέκονται απέναντι σε κάθε σκοτεινό σχέδιο έχουν σχεδιάσει για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη μας.

Σύνταξη
Φ.Κ.


ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια