ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ψηφιακή εποχή: Εξέλιξη ή καθυπόταξη; Μέρος Γ (Τεχνητή Νοημοσύνη)

 


Ο άνθρωπος ως δημιούργημα δεν αρκείτε μόνο σε ένα σαρκίο.Φέρει επίσης και μια αθάνατη κοσμική συνειδητότητα και γι αυτό έχει ανέλιξη μέσα στην άπειρη του άπειρου νομοτελειακή δημιουργία. Όμως η παγκόσμια ελίτ και οι παγκόσμιοι ηγέτες οι οποίοι οδηγούν την ανθρωπότητα στην παγκοσμιοποίηση θέλουν να εδραιώσουν την τεχνητή νοημοσύνη και παράλληλα να εξελίξουν τον άνθρωπο στον μετάνθρωπο έτσι ώστε να μπορεί να συμπλεύσει με την τεχνητή νοημοσύνη.
Ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι η τοποθέτηση λογισμικού μέσω ενός τσιπ στους νευρώνες του εγκεφάλου του κάθε ανθρώπου ,δίνοντάς του δυνατότητες που έχει και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Άρα στην ουσία βλέπουμε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θέλουν να αποκόψουν τον άνθρωπο απο την αθανασία του μετατρέποντας τον σε κάτι μεταξύ ανθρώπου και ρομπότ.

Ο Φωκίωνας Καραγιάννης υπ. βουλευτής με την Ελλήνων Συνέλευσις μιλά στην εκπομπή του Ν. Τσαμίτα ''Αναλύοντας την καθημερινότητα''για όλους αυτούς τους κινδύνους που κρύβονται πίσω απο την ψηφιακή εποχή και την τεχνητή νοημοσύνη και προειδοποιεί ότι πλέον η ανθρωπότητα απειλείται με την στέρηση της ελεύθερης βούλησης.




ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια