ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 12/7/1935 για την Μικρασιατική καταστροφή... "'Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε"

 


Πολλά έχουν γραφτεί για τις δηλώσεις του Ζαχαριάδη στον Ριζοσπάστη στις 12.07.1935 και το γνωστό "Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρά Ασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μείς Μεγάλη Ελλάδα. 
Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για
την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ". 
Πολλοί, χρησιμοποιώντας γνωστή τακτική είπαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γι αυτό άρα είναι ψέμα...
Ιδού λοιπόν το φύλλο του Ριζοσπάστη 12 Ιουλίου 1935 μαζί με το κείμενο αυτό και τι ακριβώς γράφει:



Ποιοι είναι αυτοί τελικά που συμερίζονται απόψεις της συγκεκριμένης φυλλάδας ;
Ειδικά στην τοποθέτηση που αφορά την εξόντωση του εθνικισμού ας δούμε το παρακάτω βίντεο με τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη ο οποίος αναλύει επιστημονικά τον όρο ''εθνικισμός'' και αποστομώνει τον γνωστό σήμερα δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.




Από την στιγμή που ο εθνικισμός προέρχεται απο το έθνος ,μια φυσική πραγματικότητα που αφορά την επιστήμη της γεννετικής οπου εξακριβώνεται το γένος δηλαδή την γραμμή αίματος ενός λαού τότε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν την εξόντωση του Ελληνικού γένους ;;;

Βλέπουμε ότι στην χώρα μας υπάρχει μια μερίδα πολιτών οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να εκδικηθούν τον εθνικισμό σύμφωνα με την τοποθέτηση του ριζοσπάστη και μαζί όλων αυτών που συμερίζονται αυτήν την άποψη.
Δηλαδή όλοι αυτοί δεν είναι Ελληνες; Είναι κάτι άλλο; Και μάλιστα φιλοξενούνται στην χώρα μας εδώ και πολλές δεκαετίες και αντί αυτό να το σεβαστούν πάρ'αυτα κάθονται απέναντι στον γηγενή πληθυσμό;

Σίγουρα δεν υπάρχει περιπτωση τέτοιο μίσος να προέρχεται από Έλληνα σε Έλληνα αδελφό του.

Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε τέτοιου είδους αλλογενή στοιχεία τα οποία συνεχώς προσπαθούν για την σύγχηση ,τον διχασμό και τη καταστροφή της κοινωνίας .
Τέτοιου είδους στοιχεία βρίσκονται και στις σημερινές οργανώσεις ,κινήματα ,κόμματα ,ακόμα και σε εγκληματικές οργανώσεις όπως οι γνωστοί πλέον άγνωστοι αντιφα ,το ΚΕΕΡΦΑ με μπροστάρη τον κ.Κωσταντίνου....(εμπρησμός Μαρφίν)



Όσον αφορά τους αντιφα ,το μανιφέστο τους τα λέει όλα. Αν αγαπάς την πατρίδα σου είσαι εθνικιστής ,άρα είσαι φασίστας ,κι αν είσαι φασίστας τότε θάνατος στους φασίστες
δείτε το μανιφέστο τους εδώ

Τέτοια ψευτοιδεολογήματα μοιραζονται με φυλλάδια έξω απο τα σχολεία κάτι που απαγορεύεται ,χωρίς κανένας να μιλάει γι'αυτό.
Μολύνουν τα μυαλά και τις συνειδήσεις των παιδιών σε σημείο να βλέπουμε σήμερα πολύ έντονες συμπεριφορές μίσους και διχασμού μέσα στα σχολεία σε πλατείες και γήπεδα.

Εάν ανέβουμε πιο πανω και φτάσουμε στο κυβερνητικό επίπεδο θα δούμε τύπους οι οποίοι καθ'όλη τη διάρκεια της κομματικής τους ύπαρξης αποτυπώνουν το μίσος τους πρός την Ελλάδα ξεπουλώντας την εθνική μας κυριαρχία , ξεπουλώντας την Μακεδονία. Με το να κάνουν το όχι  ναι σε δημοψήφισμα και φτάσανε να λένε δημόσια και θρασύτητα  ότι οι Έλληνες είναι τουρκόσποροι ύστερα απο τα 400 χρονια της τουρκοκρατίας.


Αυτή είναι η Ελλάδα μας σήμερα συμπατριώτες μου, κατεκτημένη από μέσα.
Γονατισμενοι στο δόγμα , κλειδωμένοι στην ατομικότητα και ότι άλλο συνεπάγεται ,βιώνοντας για το ατομικό συμφέρον μόνο , παράλληλα δίνουμε έδαφος στον κατακτητή να ρθεί να μας χτυπήσει την πόρτα. Αυτό στο σύνολο του λέγεται ''αφανισμός''.

Τελικά ο εχθρός είναι και εντός της χώρας μας και αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν αντιδρά.
Είμαστε άραγε παραδομένοι ;;;

Σίγουρα όποιος γνωρίζει και είναι ενημερωμένος ορθά για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα ,το γιατι, το πως και από ποιούς ....
τότε εύκολα θα αντιληφθεί ότι η λύση είναι η ένωση όλων των Ελλήνων και φιλελλήνων για να πάρει νομικά σάρκα και οστά ο τεράστιος γίγαντας που λέγεται κυρίαρχο έθνος .
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι η νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου Έθνους και καλεί όλους τους Έλληνες να συστρατευτούν σε αυτή την τεράστια παλιγενεσία. Να θυμηθούν οι Ελληνες την τεράστια καταγωγή τους ,τις Αξίες τους,τις Αρχές τους, τον τεράστιο πλούτο και ισχύ τους ,να μπούν στο κομμάτι της διοίκησης διότι η πραγματική Δημοκρατία είναι δημόσια διοίκηση κι εκεί δεν χωράει κανένα κόμμα κανένα δόγμα και καμία ξενόφερτη ψευτοιδεολογία πέραν της Ελληνικότητας.
Είναι η ώρα όπου οι Ελληνες μπορούν να σηκώσουν ανάστημα και απο κομπάρσοι να γίνουν πρωταγωνιστές στην ζωή τους και το μέλλον τους κι αυτό εξαρτάται απο την επιλογή τους.

Ελλήνων Συνέλευσις - Αρτέμης Σώρρας




Επιμέλεια
  Φ.Κ.

ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 6977840844 email - fokion.karagiannis@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια